INFO CONFERINŢĂ ONLINE

 


Școala de Medicină Internă 2021

Comunicare

Limbile oficiale ale Congresului sunt româna şi engleza.

 

Website manifestare

www.inmedis.ro

Website-ul manifestării este actualizat în mod constant și transmite cele mai recente informații legate de programul științific și alte detalii relevante ale Conferinței.

 

Ȋnregistrare

Ȋnregistrarea se realizează online pe website-ul conferinței si este gratuită pentru toate specialitățile medicale nechirurgicale. Ultima zi de înregistrare este data de 11 martie 2021.

 

„Intrarea” la conferința online

Manifestarea se desfăşoară cu ajutorul platformei ZOOM. „Intrarea” la evenimentul ȋn format online webinar (conectarea) se realizează de către participanții ȋnregistrați ȋn prealabil pe baza datelor şi instrucțiunilor de conectare furnizate de către organizatori pe email-ul folosit la ȋnregistrare, cu aproximativ trei zile ȋnainte de eveniment. Consultă şi secțiunea RESURSE de pe website-ul manifestării.

 

Resurse tehnice

Vă rugăm să vă asigurați că ȋn perioada 15 – 18 martie 2021 aveți la dispoziție o legătură de internet bună şi stabilă. Recomandăm utilizarea PC-urilor/laptop-urilor pentru conectarea la eveniment. Conectarea de pe telefoane şi tablete poate conduce la disfunctionalități ȋn vizualizarea şi audiția ȋn bune condiții.

 

Creditare EMC

Manifestarea va fi creditată EMC de către Colegiul Medicilor din România cu 19 credite EMC. Certificatele de participare cu credite EMC vor fi emise după ȋncheierea lucrărilor pe baza prezenței ȋn fiecare zi de Conferință şi vor putea fi generate din secțiunea dedicată a website-ului www.inmedis.ro ȋncepând cu data de 26 martie 2021. Certificatele de participare cu credite EMC se eliberează participanţilor înregistraţi în prealabil și care îndeplinesc condiţia de prezenţă la cel puţin 50% din lucrările manifestării. Participanții care nu se califică pentru obținerea certificatelor cu credite EMC, dar ȋndeplinesc condiția de prezență, vor putea obține la cerere certificate de participare fără credite EMC.

 

Bonus pentru medicii rezidenți

Medicii rezidenți care îndeplinesc toate condițiile de participare și, totodată, sunt prezenți la cel puțin 50% din lucrările fiecărei zile alocate Școlii de Medicină Internă primesc bonus un exemplar al cărții MEDICINA INTERNĂ de la caz la caz, Editor coordonator: Prof. Dr. Laurențiu Șorodoc, Editura PIM, anul 2021.

Preluarea acestui exemplar se va face de la Clinica II Medicală a Spitalului Clinic Județean de Urgențe „Sf. Spiridon” Iași în perioada 22 martie – 04 aprilie 2021 doar de către beneficiarul direct al bonusului (participantul care a îndeplinit condiția sus-menționată).

 

Organizatori

Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași

Spitalul Clinic Judetean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași

Societatea Română de Medicină Internă

Colegiul Medicilor Iași

Asociația „Medicina Pacientului Critic”

ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian