Înregistrarea la SYNTHESIS 2024 – Şcoala de Medicină Internă

 

*Locurile pentru participarea FIZICĂ sunt limitate  de capacitățile Centrului de Conferințe al Hotelului Ramada din Iaşi. Alocarea locurilor ONSITE se va face ȋn ordinea cronologică de realizarea a check-in-ului cu participare fizică.

Înainte de ȋnregistrare

Studiază cu atenție informațiile ştiintifice şi organizatorice referitoare la SYNTHESIS 2024 – Şcoala de Medicină Internă şi alege pachetul de ȋnregistrare corespunzător.  Pregăteşte-ți la ȋndemână toate informațiile necesare şi treci la pasul următor: ȋnregistrarea!

Taxa de participare la Conferinţa SYNTHESIS 2024 include:

 • accesul FIZIC si/sau ONLINE la toate sesiunile ştiintifice (unele sesiuni ştiințifice se pot desfaşura doar cu participare fizică, altele doar cu participare online, majoritatea hibrid) care au loc ȋn cadrul evenimentului;
 • accesul la materialele evenimentului;
 • programul final ȋn format tipărit și/sau online downloadabil de pe website-ul evenimentului;
 • volumul de rezumate ȋn format online downloadabil de pe site-ul manifestării;
 • certificatul de participare/absolvire  cu credite EMC pe baza prezenței la eveniment şi a transmiterii corecte a tuturor informațiilor solicitate prin formularul de ȋnregistrare.

Participanții care vor efectua înregistrarea după data de 01 martie 2024 nu vor mai putea primi materiale de eveniment în format fizic. Taxele de înregistrare din cadrul SYNTHESIS 2024 – Şcoala de Medicină Internă garantează accesul la conținutul medical din cadrul manifestării pentru care s-a facut înregistrarea (împreună cu serviciile mai sus menționate) , în forma şi durata în care organizatorii facilitează accesul la acest conținut, fără a garanta o anumită durată de timp în zile sau ore pe parcursul unei zile din cadrul activității respective.

Participanții îşi asumă transmiterea corectă şi completă a tuturor informațiilor necesare pentru emiterea certificatelor de participare/absolvire.

Înregistrarea individiuală

 • Alege pachetul care ți se potriveste cel mai bine şi apasă butonul „Vreau să particip„;
 • Odată ajuns în pagina de înregistrare, selectează categoria profesională în care te încadrezi şi apasă butonul „Adaugă în coş”;
 • În ecranul care apare poți vizualiza serviciile alese. Verifică din nou varianta aleasă;
 • Apasă butonul „Continuă cu finalizarea comenzii” din partea de jos. Vei fi direcționat către formularul de înregistrare în care trebuie să completezi corect toate câmpurile pe care le consideri necesare (minim cele obligatorii);
 • Pasul următor este realizarea plății taxei de înregistrare. Apasă butonul „Plasează comanda” şi vei ajunge în pagina de plată online cu cardul. Completează toate datele necesare şi realizează plata;
 • Realizarea înregistrării este confirmată de primirea a trei emailuri. Primul este confirmarea plății taxei venită de la procesatorul de plăți euplatesc.ro. Al doilea email reprezintă confirmarea înregistrării de la operatorul Focus Event şi include datele din formularul de înregistrare. Al treilea email include linkul aferent facturii realizate pe baza datelor introduse în formularul de inregistrare. Te rugăm sa verifici primirea acestora şi în folderul SPAM sau alte partiții ale casuței de email;
 • Atenție! Introducerea unei adrese de email incorecte în cadrul formularului de înregistrare nu va permite primirea emailurilor de confirmare şi va îngreuna realizarea procedurilor de acces la lucrările manifestărilor.

 

CHECK-IN la Conferinţa SYNTHESIS 2024

La începutul lunii martie 2024 se va deschide check in-ul pentru participarea la Conferinta. Vei putea să optezi pentru participarea onsite sau online, pentru printarea ecusonului de participant sau pentru primirea linkului de conectare pentru vizualizarea online.

Te vom anunța din timp pe e-mailul pe care l-ai folosit la înregistrare sau prin sms pe numărul de telefon.

Participarea la eveniment și creditarea profesională

Participarea la SYNTHESIS 2024 – Şcoala de Medicină Internă în formatul decis de Organizatori este o condiție pentru obținerea certificatului de participare/absolvire. Certificatele de participare/absolvire sunt purtătoare de credite profesionale dacă participanții îndeplinesc condițiile din regulamentul evenimentului și dacă Organizatorii au comunicat faptul ca evenimentul respectiv va fi acreditat la organizația profesională respectivă. Membrii categoriilor profesionale pentru care Organizatorii nu comunică și nu își asumă acreditarea evenimentului la  organismul profesional aferent, dar pentru care accesul la eveniment este permis în baza regulamentului, au datoria de a realiza toate procedurile necesare și de a-și asuma toate costurile implicate pentru echivalarea certificatelor și obținerea creditelor aferente de la organismul profesional de care aparțin, dacă își doresc acest lucru.  

Anularea participării la Conferinţa SYNTHESIS 2024

Dreptul de anulare a înregistrării indiferent de motivul invocat este valabil pentru o perioadă de 14 zile de la data înregistrării, iar taxa de participare achitată va fi rambursată integral.

Nici o rambursare nu va fi permisă după expirarea perioadei de 14 zile de la înregistrare, indiferent de motivul care stă la baza solicitării.

Orice schimbare de nume în cadrul unei înregistrări prespune plata unei taxe de 100 de lei.

Solicitarile de anulare se realizează către operatorul manifestării, Focus Event, numai în scris, în secțiunea contact